Hürriyet'in ayıbı

Abone ol

ABD'nin emperyalist politikaları sonucu ülkelerinden ayrılan Suriyeliler'in yaşadıkları dramlara hergün bir yenisi daha ekleniyor. Dün sabah Muğla'nın Bodrum ilçesinden Yunanistan'a gitmek için hareket eden Suriyelilerin bindikeri 2 ayrı botun patlaması sonucu 5'i çocuk 12 kişinin öldüğü haberi bugün birçok gazetenin manşetinde geniş şekilde yer aldı.

Birinci sayfasını denize düşerek boğulan ve cesedi Bodrum'un Hoca Burnu Plajı'na vuran Suriyeli çocuğun fotoğrafını "Dünyayı sarstı" manşeti ile yayımlayan Hürriyet gazetesi iç sayfada verdiği haberinde ise bir skandala imza attı.

6. sayfasını Yunan adalarına gitmek isteyen Suriyeli mülteci dramına ayırarak aynı çocuğun fotoğrafına ve Ahmet Hakan'ın "Cesedi kıyıya vuran çocuk için" başlıklı yazısına yer veren Hürriyet gazetesi, sayfanın etek bölümünde bir seyahat firmasının " YUNAN ADALARI'nda gerçek bir tatil deneyimine" spotu ile bir reklam yayımlayarak bir ayıba imza attı.

İşte Hürriyet'in o sayfası:

New York Times: ABD, Erdoğan’a bölgesel baskı uygulasın Medya Gazeteci Ayhan Işık hayatını kaybetti Medya Ulusal Kanal'ın acı günü Medya Cumhuriyet Gazetesini CIA mı yönlendiriyor? Medya