Klozetten piton çıktı

Singapur’da, 1 Mayıs 2014’te, 34 yaşındaki Noraslinda Asat’ın başına şok yaratan bir olay geldi.

Abone ol

Federal Post gazetesinin verdiği habere göre Singapurlu kadın, evinin ilk katında bulunan tuvalete girdi. İhtiyacını giderirken, seramik klozetin içinden gelen bir ses duydu. Kadın, aşağıya baktı ancak hiçbir şey görmeyip boş boşuna korktuğuna güldü. Fakat saniyeler sonra yaşananlar, boşuna irkilmediğini kanıtladı. Giderek yükselen gürültüyü bir ısırık ve ısırıktan doğan ağrı takip etti.

Beklenmedik saldırı karşısında şok yaşayan Noraslinda, klozetten kalkarak kalçasına 2 metrelik pitonun yapıştığını gördü. Korku dolu anlar yaşayan kadın, tüm gücünü tek yumruk haline getirerek dev yılanın dişlerini kalçasından koparmaya başardı. Yılandan kurtulan Noraslinda, hastaneye koştu. Burada kendisine aşı yapıldı.

Saldırı kurbanı, daha sonra gazetecilere, pitonun eşinin kolu kalınlığında olduğunu itiraf etti.

Yaşananlar karşısında güçlü psikolojik bir travma yaşayan kadın, evdeki tuvalete girmeye korktuğu için sadece umumi tuvaletleri kullanıyor. Pitonun dışarıda serbest gezmeye devam ediyor olması bu korkuyu daha da körüklüyor.

Beşar Esad için düzenlenen mitinge saldırı Dünya Skandal! Musluklardan kokain akıyor Dünya ABD'den sert açıklama Dünya Joe Biden temaslara başladı Dünya