Diyarbakır ailelerinin eylemi sürüyor

Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan Diyarbakır annelerinin eylemi 339. gününe girdi. 6 yıl önce dağa kaçırılan oğlu Roşat için oturma eylemi yapan acılı anne Necibe çiftçi, evladına kavuşana kadar oturma eylemini sürdürmekte kararlı. Almanya'daki eylem de devam ediyor...

Abone ol

Diyarbakır ailelerinin eylemi sürüyor. Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorum tutan ailelen evlatlarını geri istiyor.

Anneler, HDP İl Başkanlığı binası önünde nöbette...

6 yıl önce kaçırılan oğlu Roşat için Hakkari'nin Şemdinli ilçesinden eyeleme katılan anne Necibe Çiftçi, HDP ve PKK'dan çocuğunu alana kadar oturma eylemini sürdüreceğini vurguladı.

Çifçi, çocuğuna seslendi...

Şevket Bingöl ise 6 yıl önce çocuğunun HDP tarafından kaçırılarak dağa götürüldüğünü söyledi.

Almanya'da kızı PKK tarafından kaçırılan anne de eyleminde kararlı. Maide anne, üzerinde kızı Nilüfer'in fotoğrafı bulunan tişört ve elinde "PKK bir virüstür" yazılı pankartla başkent Berlin'in merkezindeki tarihi Brandenburg Kapısı'nın önünde eylem yaptı.

Acılı anne kızına evine dön çağrısı yaptı.

ulusal.com.tr

Seyyar bayiler zor durumda Gündem Dışişleri Bakanlığı'ndan Mısır ve Yunanistan'ın anlaşmasına tepki Gündem Yurt genelinde Kovid-19 denetimi Gündem PKK'daki çözülme hızlanıyor: 2 örgüt mensubu daha teslim oldu Gündem