HDP İmralı Heyeti Efkan Ala ile görüştü

Kandil-İmralı-Ankara üçgeninde mekik dokuyan HDP heyeti, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile görüştü. Basına kapalı yapılan görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. HDP'den yapılan açıklamada, "Cizre konusunun görüşüldüğü ve hükümetin resmi açıklamalarından duyulan rahatsızlığın dile getirildiği" belirtildi.

Abone ol

HDP'nin İmralı heyeti, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile görüştü.

İçişleri Bakanlığı'ndaki görüşme yaklaşık 1 sürdü.

Basına kapalı yapılan görüşme ile ilgili HDP'den yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Cizre konusunu görüştük. Ciddi kaygılar duyduğumuzu ilettik. Cizre konusunda hükümetin resmi açıklamalarından ciddi rahatsızlık duyduk. İçişleri Bakanlığı Cizre'ye mülkiye müfettişi gönderecek." ifadelerine yer verildi. Hasta tutuklular ve hükümetin Ayn el Arap politikasının ele alındığı belirtildi.

Heyet, haftasonu da Kandil'e giderek KCK yöneticileriyle görüşecek. Heyetin gelecek hafta içinde de İmralı’ya gitmesi bekleniyor.

ulusalkanal.com.tr

Türk'ün gururu Azerbaycan her alanda tırmanıyor! Gündem Örtülü ödenek giderleri açıklandı! Gündem Economist'in Türkiye Analizi Gündem Dışişleri Bakanı'ndan çok önemli Doğu Perinçek açıklaması Gündem