'Kusursuz kulak'ın hayali gerçek oluyor

Herşey, kusursuz kulak Bager Çalışcı'nın Muş'ta arkadaşlarına verdiği küçük konserle başladı. O görüntüler sosyal medyayı salladı. Geleceğin müzik dehasının hayali gerçek oldu. Bager, ünlü piyanist Fazıl Say'la aynı sahneyi paylaşacak.

Abone ol

Türkiye Bager Çalışcı'yı minik elleriyle kusursuzca çaldığı piyano ile tanıdı. Geleceğin müzik dehasının Fazıl Say'la tanışma hayali gerçek olacak.

Muş'ta yaşayan Bager'in görme yetisinde doğuştan gelen bir kayıp var. Ancak o, bir kusursuz kulak.

7 yaşındaki Bager, duyduğu sesleri notaya dökme yeteneğine sahip. Ona kendisi gibi görme engelli öğretmeni Caner Keser eğitim veriyor.

Her şey köyünde arkadaşlarına verdiği konserle başladı. O görüntüler sosyal medyada ses getirdi. Kendisi küçük yeteneği büyük Bager'e ve öğretmenine destek mesajları yağdı.

Bager'in en büyük hayali piyanist Fazıl Say'la tanışmaktı. Onun Sosyal medyada yayınlanan performansını dinleyen ünlü piyanist duruma kayıtsız kalmadı. Konserine davet etti.

Doğuştan görme engelli ve absolut yani kusursuz kulağa sahip Bager'in Dünya'ya açılması için akademik düzeyde eğitim alması gerekiyor.

Bu hafta hangi filmler vizyona girecek? Kültür Sanat Ressam İbrahim Balaban son yolculuğuna uğurlandı Kültür Sanat Usta sanatçı İbrahim Balaban 98 yaşında hayatını kaybetti (İbrahim Balaban kimdir, İbrahim Balaban cenaze töreni bilgileri) Kültür Sanat En çok izlenen 10 filmden 5'i yerli Kültür Sanat