Netflix'in ilk Türk filmi Yarına Tek Bilet'in yayın tarihi ve fragmanı yayınlandı...

Dünya çapında büyük bir kitleye hitap eden dizi, film ve belgesel platformu Netflix yeni bir Türk projesi ile geliyor.

Abone ol

Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger'in olduğu Yarına Tek Bilet adlı Netflix'in ilk Türk filminin ilk fragmanı izleyicisi ile buluştu.

İki gencin bir tren yolculuğunda tanışmaları ve şaşırtıcı bir şekilde bağlantılı aşk geçmişleri ortaya çıkmasıyla ilerleyen hikaye Faruk Özerten tarafından kaleme alındı.

Filmin görüntü yönetmenliğini Cenk Altun üstlenirken yönetmen koltuğunda ise Ozan Açıktan oturuyor.

Film Ankara'dan İzmir'e doğru çıktıkları yolculuklarında yolları kesişen iki yabancının hikayesini konu ediyor. Yolculuk sırasında tanışan ve birbirlerinden oldukça farklı karakterde olan iki yabancı, başlarda sürekli atışsa da birbirlerini tanıdıkça aralarında farklı bir çekim oluşur. Hayatlarında yeni bir sayfa açmak isteyen ikili, birlikte vakit geçirdikçe kendi gerçekleri ile yüzleşmeye başlar.

Daha önce Muhafız, Aşk 101, Atiye ve Rise of Empires: Ottoman adlı Türk yapımlarının yayınlandığı ve beğenildiği Netflix platformunda Yarına Tek Bilet filmini bekleyen izleyiciler 19 Haziran'dan itibaren filmi izleyebilecekler.

ulusal.com.tr

Aygül'e ne olacak? Kuruluş Osman 24. bölüm izle... Kuruluş Osman 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Medya Kalk Gidelim yeni bölümü ile geri dönüyor! Kalk Gidelim 106. bölüm fragmanı yayınlandı! Kalk Gidelim 105. bölüm izle... Medya Bugün Kanal 7 yayın akışında ne var? 9 Haziran Salı 2020 Kanal7 yayın akışı... Bu akşam Aşk Bir Rüya saat kaçta? Medya Bu akşam TV8 yayın akışında ne var? 9 Haziran Salı 2020 TV 8 yayın akışı... Survivor'da eleme gecesi saat kaçta? Medya