Ankara Valiliği'nden YGS duyurusu: Pazar günü bunları yapmayın!

Yaklaşık 1 buçuk milyon öğrencinin geleceğini ilgilendiren Yükseköğretime Geçiş Sınavı, pazar günü yapılacak. Öğrencileri sınav sırasında en çok kaygılandıransa dikkatlerini bozabilecek olan gürültüler. Öğrencilerin dikkatlerinin dağılmaması için Ankara Valiliği bir genelge yayınladı. Genelgede, sınav saatleri arasında trafikteki araçlardan korna çalınmaması, düğün, askeri ve benzeri konvoyların yapılmaması isteniyor. İşte Ankara Valiliğince alınan o tedbirler.

Abone ol

Yükseköğretime Geçiş Sınavı bu Pazar yapılacak. Yaklaşık 1 buçuk milyon öğrenci sınav sırasında ter dökecek.

Öğrencilerin en çok kaygılandığı konu ise sınav sırasında yaşayacakları dikkat kaybı. Ankara Valiliği sınavın sağlıklı bir şekilde geçmesi için bir genelge yayınladı. Genelgede 14 Mart akşamından, 15 Mart saat 13’e kadar kent içerisinde alınması gereken tedbirler sıralandı.

Genelgede ayrıca bina hafriyat ve yıkımları ile seyyar satıcılarla, pazar yeri satıcılarının gürültü yapmamaları, okul bahçelerine ve çevrelerine araçların park edilmemesi de istendi.

Valilik, nüfus cüzdanını kaybeden veya unutanların mağdur olmamaları için 15 Mart 2015 Pazar günü Ankara merkez, Beypazarı ve Polatlı İlçe Nüfus Müdürlükleri’nin açık olacağı duyurdu.

Ancak bu kurallar Balıkesir için geçerli değil! Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan YGS'nin yapıldığı gün Balıkesir'de miting yapacak. Erdoğan'ın miting yapacağı meydanın etrafında 5 okul var ve bu okullarda da YGS sınavı yapılacak. Ayrıca bugünden miting meydanında ve geniş çevresinde güvenlik önlemleri artırılmış durumda. Erdoğan'ın mitingi ulaşım haritasını da değiştirdi. Balıkesirliler ulaşım sorunu ve gürültü kirliliği olmasından kaygı duyuyor. HABER- KAMERA: UĞUR MARANGOZ

ulusalkanal.com.tr

"Bu yıkıma izin vermeyeceğiz" Sağlık Sağlık Çalışanları G(ö)rev'de Sağlık Muğla’da sağlıkçılar iş bıraktı Sağlık Bugünden itibaren yasaklanıyor! Sağlık