Mektubu Barzani'ye teslim ettiler

PKK lideri Abdullah Öcalan'ın mektubu Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani'ye teslim edildi. Öcalan'ın bir sayfalık mektubunda, Kürt Ulusal Kongresi ve Suriye'nin Kuzeyi konusu dışında açılım sürecine de destek verilmesini istediği öğrenildi.

Abone ol

İmralı'da PKK lideri Abdullah Öcalan ile görüşen HDP Genel Başkan Yardımcısı Sırrı Süreyya Önder ile Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Leyla Zana, Öcalan'ın yazdığı mektubu Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani'ye teslim etti.

Sırrı Süreyya Önder ve Leyla Zana Öcalan'ın mektubunu Irak Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani'ye ulaştırmak için Kuzey Irak'a gitti.

Mektup, Zana ve Önder tarafından Selahaddin kentinde Mesut Barzani'ye verildi.

Öcalan'ın bir sayfalık mektubunda, Kürt Ulusal Kongresi ve Suriye'nin Kuzeyi konusu dışında açılım sürecine de destek verilmesini istediği öğrenildi.

Sırrı Süreyya Önder ve Leyla Zana, Erbil'deki görüşmelerinin ardından önce Süleymaniye'ye sonra da Kandil Dağı'na çıkarak KCK yetkilileri ile görüşecekleri belirtildi.

ulusalkanal.com.tr

AKP yeniden gündemine aldı Gündem O tasarı Meclis'te kabul edildi Gündem 13 Şubat'ta Meclis'e Gündem O işadamı da ifade verdi Gündem