Yeni turizm sezonu başladı

Yeni turizm sezonu başladı. Turizmin başkentinde dünyanın ve yurdumuzun dört bir yanından konuklar için tüm hazırlıklar tamamlandı. Türkiye ve Rusya arasında 2019 yılı “Turizm ve Kültür” yılı ilan edildi. Yeni sezona büyük umutlarla giren turizmciler, Rus turist sayısında yüzde 10 ile 15’lik bir artış bekliyor

Abone ol

Bacasız sanayide yeni sezon başladı. Turizmin başkentinde tüm hazırlıklar tamamlandı.

Turizm tesisleri yeni sezon için kapılarını açtı. Dünyanın dört bir yanından turistler Antalya’ya gelmeye başladı. Bazı otellerde doluluk oranları şimdiden yüzde 70’lere ulaştı.

Turizm sektörü, krizlerin ardından en önemli pazarını yeniden kazandı. Geçtiğimiz sezon, Rus turist sayısında rekor üstüne rekor kırıldı. Bu yıl beklentiler daha da yüksek.

Bu yıl bir de Türkiye ve Rusya arasında “Turizm ve Kültür” yılı ilan edildi. Turizmciler bu kapsamda büyük hazırlıklara başladı. Hedef, daha çok Rus turisti ağırlamak.

Yeni sezona büyük umutlarla ‘merhaba’ diyen turizmciler, Rus turist sayısında yüzde 10 ile 15’lik bir artış bekliyor.

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, hem yeni sezonu hem de Rusya pazarını Ulusal Kanal’a değerlendirdi.

Dahaoğlu, bu yıl tüm paydaşlarıyla sektörün yüzünün güleceğini söyledi.

ulusal.com.tr

AKP'li Ali İhsan Yavuz'dan olağanüstü itiraz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve YSK açıklaması Gündem CHP, alınan yeni kararı açıkladı Gündem 'AKP adayı Cevdet Nasıranlı'ya mazbata verilsin' talebi Gündem Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: Adaların silahlandırılmasına son verilmeli Gündem