Peskov, Putin'le Erdoğan'ın mart için planlanan görüşmesini doğruladı

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile düzenlenecek Rusya-Türkiye Üst Düzey İşbirliği Konseyi toplantısının mart başında gerçekleşmesinin planlandığını doğruladı.

Abone ol

Peskov, Putin ve Erdoğan'ın, Rusya-Türkiye Üst Düzey İşbirliği Konseyi (ÜDİK) toplantısı kapsamında mart başında görüşmesinin planlandığına ilişkin haberlerin doğru olup olmadığı yönündeki soruya, "Evet, şu anda bu görüşmenin hazırlıkları yapılıyor" yanıtını verdi.

Daha önce basında Erdoğan'ın ÜDİK toplantısı için mart başında Rusya'nın başkenti Moskova'ya gideceği yönünde haberler yer almıştı.

ÜDİK toplantılarının sonuncusu Aralık 2014'te gerçekleşmişti.

2015'te düzenlenmesi planlanan toplantıysa, Türk F-16'larının Suriye'de bir Rus jetini düşürmesinin ardından iptal edilmişti./Sputnik

Kanada'da camiye silahlı saldırı: 6 ölü Dünya Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Arjantin'de Dünya Paris saldırıları şüphelisi sorgulanmak üzere Belçika'dan Fransa'ya getirildi Dünya ABD'nin Londra Büyükelçiliği vizeleri askıya aldı Dünya