Kılıçdaroğlu'ndan Hollanda tepkisi: Yaptırım uygulamak hakkımız

"Demokrasiyi savunanlar böyle bir şey yapamazlar"

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hollanda'nın, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesine ilişkin "Yaptırım uygulamak hakkımız" dedi.

Demokrasiyi savunan ülkelerde böyle bir hareketin doğru kabul edilmeyeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu "Asla doğru değil. Demokrasiyi savunanlar böyle bir şey yapamazlar. Hem 'demokratım' diyeceksin hem de Türkiye Cumhuriyeti'nin bir bakanının uçuş iznini iptal edeceksin. Asla bunu doğru bulmuyoruz, yanlış" ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu, Berlin programını iptal etti

DHA'ya bilgi veren CHP'li Bingöl, Kılıçdaroğlu'nun Berlin dahil olmak üzere, daha önce planlanan yurt dışı programlarını iptal ettiğini söyledi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, anayasa değişikliği referandumuna ilişkin yurt dışına yapacağı ziyaretlerin Almanya ile yaşanan toplantı krizinin ardından iptal edildiğini belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl, Almanya programının daha önce Berlin'le ön görüşme yapılmasına rağmen iptal edildiğini vurguladı.

ulusalkanal.com.tr

Sınırda dev operasyon! JÖH'ler o bölgeye indirildi Gündem Erdoğan'dan Hollanda'ya: Bakalım uçaklarınız bundan sonra Türkiye'ye nasıl gelecek! Gündem Hollanda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etti Gündem Amiral Soner Polat’tan Türkiye'yi birleştiren kurultayda tarihi konuşma Gündem