Hüseyin Çelik: Görevden alınmadım, istifa ettim

"Görevimden alınmadım, istifa ettim" AKP'nin kurucularından Hüseyin Çelik, AKP Genel Başkan Danışmanlığı görevinden alındığı iddialarına bu sözlerle yanıt verdi. Çelik, 15 gün önce "gördüğü lüzum" üzerine istifa ettiğini duyurdu.

Abone ol

AKP kurucularından Hüseyin Çelik, AKP Genel Başkan Danışmanlığı görevinden alındığı iddialarını "15 gün önce istifa dilekçesi vererek ayrıldım" diyerek yalanladı.

Çelik, açıklamayı Twitter hesabından yaptı. Mesajında "Ak Parti Genel Başkan Başdanışmanlığından alındığımı iddia edenlere: Ben 15 gün önce gördüğüm lüzum üzerine istifa dilekçesi vererek ayrıldım" ifadelerine yer verdi.

Hüseyin Çelik, 27 Ocak’ta kişisel internet sitesinde yayımladığı yazısında da "PKK kentlere yerleşti, devlet eli kolu bağlı bekledi, olabilecekleri Erdoğan’a da anlatmıştık" demişti.

Çelik son olarak da eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın Twitter’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik yaptığı eleştirel açıklamayı paylaşmıştı.

Öte yandan Çelik'ten boşalan AKP Genel Başkan Danışmanlığı görevine de Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen Ankara Milletvekilleri Ali İhsan Arslan getirildi.

Davutoğlu'na danışmanlık yapacak olan Arslan, son iki yıldır Erdoğan’ın siyasi işlerden sorumlu başdanışmanlığı görevini yürütüyordu.

ulusalkanal.com.tr

Efkan Ala'dan operasyonlar için kritik açıklama Gündem Teröristler okulu yıkmaya çalıştı Gündem Ünlü iş adamı İbrahim Arıkan hayatını kaybetti Gündem Rıza Sarraf zorla getirilecek Gündem