Hükümetten FETÖ'cü 'darbenin 1 numarası' açıklaması

Abone ol

15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişiminin bir numarasına ilişkin soruya yanıt veren Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Adil Öksüz bir gölgedir. Gölge sahaya konuldu, hepimiz gölge üzerinde konuşuyoruz" dedi.

15 Temmuz darbe girişimine ilişkin Adil Öksüz’ün ardından Kemal Batmaz'ın isimleri "bir numara" olarak gündeme gelirken, Numan Kurtulmuş konuya ilişkin ESMEDYA ziyaretinde açıklamalarda bulundu.

“Darbenin 1 numarası kim?” diye sorulan Kurtulmuş, şunları söyledi: “Bir numaranın bu isimler olmadığı kanaatindeyim. Bir bilgim olduğundan değil siyasi tecrübemden geldiğim sonuç şu: Adil Öksüz bir gölgedir. Gölge sahaya konuldu, hepimiz gölge üzerinde konuşuyoruz. Şimdi demek ki başka bir gölgeye ihtiyaç var. İşin göbeğinde oldukları aşikar ama darbenin bütün planlaması bu adamlardan mı çıktı, hiç de öyle olduğunu düşünmüyorum.”

ulusalkanal.com.tr

İçişleri Bakanlığı'ndan 3 vekil hakkında suç duyurusu Gündem Doğu Perinçek yazdı: Yasallık maskesinin atılması Gündem THY 22 noktaya seferleri iptal etti, 30 uçağı yere indirdi Gündem Yayladağı'na 4 havan mermisi düştü Gündem