Türkiye şehitlerini uğurladı

Beşiktaş saldırısındaki 3 şehidimizi daha toprağa verdik bugün... Şehit polis Turgay Can Kızılırmak memleketi Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Saldırıya dolmuşta yakalanan Selin Çelik ve- Görkem Yazıcı'da İstanbul'da defnedildi.

Abone ol

İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırıda hayatını kaybeden 3 şehidimiz bugün son yolculuklarına uğurlandı.

Başkent Ankara ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede dün şehit olan polis memuru Turgay Can Kızılırmak'ı son yolculuğuna uğurladı.

Şehit Kızılırmak'ın cenaze törenine Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin cenaze namazını Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez kıldırdı. Kız kardeşi Mutlu Kızılırmak ise kardeşini asker selamı ile uğurladı.

Şehit Kızılırmak’ın naaşı Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

PKK'nın bombası 28 yaşındaki Selin Çelik'i o sırada oradan geçen dolmuşta yakaladı. Patlamada ağır yaralanan Çelik, dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Şehit Selin Çelik için İstanbul Fenerbahçe'de tören yapıldı. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'inde katıldığı törende çok sayıda vatandaşta Çelik ailesini yalnız bırakmadı.

Çelik, Karacaahmet Mezarlığı'nda 3 yıl önce kaybettiği babasının yanına defnedildi.

Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olan isimlerden biri de üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Görkem Yazıcı'ydı. Maçka Parkı’ndan geçtiği sırada ağır yaralanan, tedavi gördüğü hastanede şehit olan Yazıcı da İstanbul Sarıyer'den uğurlandı.

Üniversitesinin Amerikan futbol takımında olan Yazıcı, türk bayrağına sarılı naaşının üzerine isminin yazılı olduğu forması örtüldü.

Törenin yapıldığı caminin avlusuna "Seni unutmayacağız" yazılı büyük bir pankart asıldı.

Arkadaşları Yazıcı'yı takım formalarını giyerek sonsuzluğa uğurladılar. Yazıcı'nın cenazesi Kilyos Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ulusalkanal.com.tr

İstanbul trafiğinde son durum Gündem 14 Aralık 2016 İstanbul'da okullar tatil mi? (Okullar yarın tatil mi) Gündem Manisa'da hamile kadın Ebru Tireli'yi darp ettiği iddia edilen kişi tutuklandı Gündem PKK/KCK operasyonlarında 568 gözaltı Gündem