Mutlu son... Kadın dizisi final yaptı... Kadın dizisinin final bölümünde neler oldu?

Yayınlandığı ilk günden beri reyting rekortmeni olan Kadın dizisinin final bölümü dün akşam yayınlandı. Kadın dizisinin final bölümünde neler yaşandı?

Abone ol

FOX TV'nin sevilen dram dizisi Kadın, 81. bölümü ile 4 Şubat Salı akşamı ekranlara veda etti. Başrol Bahar ve iki küçük çocuğunun yaşadığı zorlukları anlatan dizide üç sezondur çekirdek ailenin maceraları ve aile ilişkileri ele alınıyordu.

Kadın dizisinin final bölümünde; Hayatını kaleme alan Bahar, kitabı çok tutunca kitabını dizi yapma teklifi alır. Bu sırada Ceyda ile Bahar evlilik hazırlığı yapar. Çiftler çok mutludur. Bahar ve Ceyda'yı istemeye gelen Arif ile Raif istemede komik ve mutlu anlar yaşar. Cem ile yurt dışına giden Kısmet, abisine düğün hediyesi olarak ev ile arabasını bırakır. Küçük Doruk ise Ceyda ile evlenme isteğini Raif'e dile getirir. Bahar, evde Enver'i tek bırakmak istemez ve ağzından 'baba' kelimesi çıkar... Şirin'in iyileşeceğini düşünen Enver'e, evini kapatmadan yanında kalmasını teklif eder, Enver ise kabul eder. Şirin ise düzelecek gibi değil aksine daha kötüdür. Fakat hastanede artık kimseye zarar veremez.

Düğün gününde duygusal anlar yaşanırken, Arda'nın 'anne' demesi Ceyda'yı mutluluktan ağlatır. Nikahta da 'evet'ler dendikten sonra mutlu sona ulaşıldı.

ulusal.com.tr

Magla'nın intikam zamanı! İkimizin Yerine 516. yeni bölümde neler olacak? 5 Şubat Çarşamba İkimizin Yerine 516. bölüm fragmanı izle... Medya Yasin'den şok hareket! Esra Erol'da bugün neler oluyor? Esra Erol'da 4 Şubat 2020 Salı anlık özet Medya Hızlı ve Öfkeli yeni filmi ile geliyor... Hızlı ve Öfkeli'nin 9. filmi vizyona giriyor! Fragman izle... Han geri dönüyor! Medya blutv'nin yeni dizisi Sokağın Çocukları başlıyor! Yeni Sıfır Bir'in konusu ne? Medya