Müge Anlı ile Tatlı Sert tamamını izle (21 Ocak Salı) Şaver Cindi'nin katili yakalandı!

Müge Anlı'nın bugün yayınlanan son bölümünde 79 yaşında evi yakılarak öldürülen Şaver Cindi'nin katili Fikret Cindi tutuklandı. Pınar Kaynak'ı vahşice öldüren katil hakkında araştırma yapıldı... Ailesini bulmak için gelen Uğur Kıloğlu'nun kendi başına ulaştığı bilgiler değerlendirildi. Müge Anlı 21 Ocak Salı günü izle...

Abone ol

Şaver Cindi cinayetinin katil zanlısı Fikret Cindi’nin dün Bursa’da yakalandığı açıklandı. Dün canlı yayın sonra kıskıvrak yakalanan Fikret Cindi’nin başka suçlardan da arandığı ifade edildi. Bursa’dan canlı yayın yapıldı. Uğur Kıloğlu biyolojik ailesini arıyor. 1982 yılında karakola bırakılan Uğur ailesini bulabilecek mi? 1 çocuk annesi Pınar’ın başına ne geldi?

Dün Müge Anlı'da ekranlara gelen Şaver Cindi'nin cinayetinde bugün son gelişme yaşandı. 2017 yılında evinde çıkan yangın sonucunda can veren Şaver Nine'nin, katil zanlısı, Cindi'nin yakınlarının Müge Anlı'nın programına çıkmasıyla bugün yakalandı.

2017 yılında Samsun'un Kavak ilçesinde yaşayan 79 yaşındaki Şaver Cindi, eşini cuma namazına uğurladıktan sonra, evinde yangın çıkmış ve yangın yaşlı kadının ölümüne sebep olmuştu.

Şaver Cindi, yangından sonra bir süre bilinci açık bir şekilde hayata tutunmuş bu sırada da kendisini darp edip evi yakanın Fikret Cindi olduğunu söylemişti.

3 yıl önce katil zanlısı olarak amcaoğulları Fikret Cindi, polis tarafından aranmaya başlandı. Bu cinayetle birlikte, Fikret Cindi'nin tam 11 yıldır kaçak yaşadığı öğrenildi.

Şaver Cindi'nin cinayeti suçlamasıyla üç yıldır aranan fakat kaçak olarak yaşadığı için bulunamayan Fikret Cindi'nin feribotta kimliğini düşürmesiyle yakayı ele verdiği bugün Müge Anlı tarafından canlı yayında açıklandı.

Bugün Müge Anlı'ya katılan Uğur Kıloğlu biyolojik ailesini arıyor. 1982 yılında karakola bırakılan Uğur ailesini bulabilecek mi? Fatma Mutlu'nun oğlu olabileceği ihtimali olan Kıloğlu'nun akıbeti önümüzdeki günlerde belli olacak.

2 çocuk babası olan Kıloğlu, kendi ailesini araştırırken Mürşide Demirel ve Fatma Mutlu isimlerine ulaştı.

Müge Anlı'da araştırılan bir diğer konu ise bir çocuk annesi 24 yaşındaki Pınar Kaynak'ın katili oldu.

16 Ağustos 2017 tarihinde Trabzon'da ölü bulunan Kaynak'ın babası katilin bulunması için çağrı yaptı. Eziyet çektirilerek öldürülen Kaynak'ın ölü muayene tutanağında; vücudunun çeşitli yerlerinde çeşitli kesici delici alet yaraları, baş kısmında kesici delici alet yarası, yüzde ve vücudunun çeşitli ekinozlar, kulak kepçelerinin alt sınırında sonlanan yer yer kesikler ve yaralar olduğu yazılmıştı.

Kaynak, olay yerinde elleri zincirle bağlı ve çıplak halde bulunmuş göğsünden bıçaklanıp, taşla ezilerek canice öldürülmüştü.

Cinayet şüphelisi olarak tutuklanan Arın ve Nuri adlı iki kişi de tahliye oldu. Cinayet kurbanı Kaynak'ın babası ise canlı yayında, kızının eşinden ayrıldıktan sonra bir süre birlikte yaşadığı Murat adlı kişiden şüphelendiğini açıkladı.

MÜGE ANLI 21 OCAK SALI GÜNÜ İZLE

ulusal.com.tr

Beni Bırakma 371. son bölüm izle... 21 Ocak Salı son bölüm izle... Beni Bırakma 371. bölümde neler oldu? Beni Bırakma oyuncu kadrosu Medya Sevdim Seni Bir Kere 95. son bölümün tamamını izle... Sevdim Seni Bir Kere yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 20 Ocak Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde neler yaşandı? Medya İkimizin Yerine 501. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!(21 Ocak Salı) İkimizin Yerine dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Medya Emir, Reyhan'ın kardeşini buluyor! Yemin 166. bölüm tamamını izle... Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medya