O sözlerine inceleme başlatıldı

Adana'daki 10 Kasım törenlerinde yurttaşa küfür eden Vali Hüseyin Avni Coş hakkında inceleme başlatıldı. İçişleri Bakanı Muammer Güler, Adana Valisi'nin sözlerinin kendisini çok rahatsız ettiğini belirtti.

Abone ol

10 Kasım törenlerinde kendisine tepki gösteren halka küfür eden Adana Valisi Hüseyin Avni Coş hakkında inceleme başlatıldı.

İçişleri Bakanı Muammer Güler, yoğun tepki üzerine Hürriyet'e açıklama yapmak zorunda kaldı. Güler, Vali'nin sözlerinin kendisini çok rahatsız ettiğini belirtti.

Güler, "Devletin valisi konumundaki bir kişinin vatandaşa, her ne kadar rahatsız edici bir diyalog yaşasa da, bu şekilde cevap vermesi doğru olmadı. Ben de rahatsız oldum" dedi. Güler, olayın incelenmesi için talimat verdiğini açıkladı.

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın kızlı erkekli açıklamalarının ardından "Başbakan'ın sözleri talimattır" diyen Coş'a yurttaşlar yoğun tepki göstermişti.

ulusalkanal.com.tr

'Yalman soruşturmayı engellemek istedi' Gündem Anıtkabir’de rekor kırıldı! Gündem PKK ile Barzani anlaşamadı Gündem Sık sık o sloganı attılar Gündem