Dayısının HES koduyla yakalandı

Kastamonu'da Koronavirus testi pozitif olmasına rağmen dayısına ait hes koduyla otobüs yolculuğu yapan şahıs yakalandı. Otobüs şoförü ve yolcular karantinaya alındı.

Abone ol

Kastamonu'da dayısının HES koduyla otobüs yolculuğuna çıkan şahıs yakayı ele verdi.

Trabzon'dan Kastamonu'ya giden bir yolcu otobüsü jandarma tarafından Bük köyü kontrol noktasında durduruldu. Yolcuların HES kodları ve kimlik bilgilerinin kontrolü sırasında Bahtiyar P. isimli kişinin yerine Gürkan A. (24) isimli şahsın oturduğu fark edildi.

Gürkan A'nın kimlik sorgusunda, Kovid-19 testinin pozitif olduğu ve dayısı Bahtiyar P'ye ait HES kodunu kullanarak Kastamonu'ya seyahat ettiği anlaşıldı. Gürkan A'ya 3 bin 150 lira idari para cezası uygulandı ve hakkında adli işlem başlatıldı.

Gürkan A. ile otobüs şoförü ve 23 yolcu karantinaya alındı. Otobüs firması hakkında da idari yaptırım uygulanmak üzere tutanak düzenlendi.

Tarım müdürü üreticileri dinliyor Yurt Bitlis'te arama yapılan otomobilde uyuşturucu, ruhsatsız tabancalar, altın ve para bulundu Yurt Manisa'da uyuşturucu operasyonu Yurt Tekirdağ'da sahte içki imal edilen deponun sahibi gözaltına alındı Yurt