Yönümü göremeden karanlıkta ilerliyorum... Ünlü oyuncunun acı günü

Ünlü oyuncu Zeynep Koçak, babası Coşkun Koçak'ı kaybetti. 3 gün önce hayatını kaybeden babasını toprağa veren Koçak duygularını işte böyle paylaştı...

Abone ol

Çok Güzel Hareketler Bunlar'la ekranlara gelen ve komedi dünyasında tanınan ünlü oyuncu Zeynep Koçak, babasını kaybetti. Ünlü oyuncunun acı gününde sevenleri yalnız bırakmadı. Cenaze törenine, Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı ve daha çok ünlü isim katıldı.

Zeynep Koçak babası Coşkun Koçak'ın ölüm haberini, Instagram sayfası üzerinden, duygusal bir mesajla sevenleriyle paylaşmıştı.

Zeynep Koçak'ın paylaştığı yazı ise şöyle:

İlk defa bu kadar büyük bir acı yaşıyorum. Nasıl başa çıkarım onu da bilmiyorum. Benim canım babam her şeyim huzur içinde uyu. Benim hayatta kalma rehberim sendin şimdi yerimi yönümü göremeden karanlıkta ilerliyorum. Seni çok seviyorum.

ulusal.com.tr

Sinem Umaş hayvan sevgisiyle sınanıyor! Sinem Umaş kimdir? Yaşam Gözde Çığacı'ya asker sevgilisinden sürpriz evlenme teklifi! Yaşam Berkay Ateş kimdir? Yaşam Enes Batur'un yeni şarkısı ve klibi yayınlandı! Şarkısının adı ve şarkı sözleri... Yaşam