Ulusal Kanal GYY Güneş: Çamur at izi kalsın kampanyası'na geçit vermeyeceğiz

Abone ol

Sabah gazetesi köşe yazarı Ersin Ramoğlu, ısıtılıp ısıtılıp devreye sokulan bir yalanı köşesine taşıdı. Ramoğlu “Ulusal Kanal'ındaki spiker gibi. 'Keşke bir ölüm olsa’ demişti o da. Oldu maalesef... Sevindi kafirler” diye yazdı. (15 Mayıs 2014, Sabah)

Ramoğlu’nun köşesine taşıdığı yalan AKP'ye yakınlığıyla bilinen haber7.com adlı internet sitesinin ürünü. Haziran ayı başında üretilen bu yalan ürünü “haber” kısa sürede açığa çıkmış ve halkımızın büyük tepkisine neden olmuştu. Ulusal Kanal'a sosyal medyada destek yağmış, ortada hiçbir videonun olmadığına dikkat çekilmişti. Yalanına kimseyi inandıramayan Haber7.com adlı internet sitesinin yetkilileri haberi geri çekeceklerini açıklamış ve haberi kısa sürede yayından kaldırmıştı.

Milletimizin öfkesini ve haklı isyanını gece gündüz demeden yaptığı yayınlarla ekranına taşıyan Ulusal Kanal tertiplere, baskılara ve yalanlara karşı aşılıdır. Ersin Ramoğlu’na hodri meydan diyoruz. Ey Ersin Ramoğlu yanıt ver! “"Keşke birkaç ölüm olsa" denildiğinin kanıtı var mı? Öyle denilen bir videoyu izledin mi? Sana bu yalanları kim yazdırıyor?

Ersin Ramoğlu’nun ve yandaş medyanın Ulusal Kanal’a yönelttiği yalanlar ve iftiralar bir çaresizliğin sonucudur.

Yalanın belgesi olmaz. Yalancıların amacı bellidir “Çamur at izi kalsın.” Ersin Ramoğlu büyük kaya kaldırdınız, yalanlarınızın altında kalacaksınız. İki elimiz yakanızdadır. Yalanların ve yalancıların peşini bırakmayacağız. Yalanlarınızın hesabını mahkemede vereceksiniz.

Dostlarımız da, düşmanlarımız da bilsin ki, Ulusal Kanal’a yönelik “Çamur at izi kalsın kampanyası”na geçit vermeyeceğiz.

Yener Güneş

Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni

TGB'den yanıt: Tebrik ediyoruz Gündem Erdoğan Türkiye’yi büyük bir utanca sürükledi Gündem Soma'nın sesi 1919 gencin sesi olacak Gündem 8 madencinin daha cansız bedenine ulaşıldı Gündem