Vatan Partisi'nden anlamlı ziyaret

Vatan Partisi Kayseri’de ziyaretlerine devam ediyor

Abone ol

Vatan Partisi'nden anlamlı ziyaret Vatan Partisi Kayseri Milletvekili Adayları ve İl Yönetimi Karaözü Kültür, Dayanışma ve Bakıma Muhtaçlara Destek Derneği ile Köy Enstitüleri’nin kuruluşunun 75. Yılı nedeniyle bir araya geldi. Vatan Partisi’nin 19 Nisan’da gerçekleştireceği Kayseri İl Kurultayında da konser verecek olan Milletvekili Adayı Uz. Dr. Sema Karaoğlu ve Prof. Dr. Sinan Karaoğlu’nun türküleri ile renklenen toplantıda Köy Enstitüsü mezunu, öğretmenler ve sağlık mensupları ile bir sohbet gerçekleştirildi. Köy Enstitülü emektar öğretmen ve sağlık mensupları “Bizim evlerimizde önce Atatürk sonra Hasan Ali Yücel, Hakkı Tokunç ve babamızın resimleri vardır. Bizi onlar yetiştirdi; biz onların, Cumhuriyetin çocuklarıyız.” dediler.

Vatan Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Uz. Dr.Sema Karaoğlu “Şu anda Türkiye’de her 20 kişiye yılda 1 kitap düşerken Köy Enstitülerinde yılda 25 kitap okunurdu.” dedi. Karaözü Kültür, Dayanışma ve Bakıma Muhtaçlara Destek Derneği Başkanı Ayşe Çolakgil “Bugün burada bulunamayan 4 Köy Enstitülü abimizi de saygıyla anıyoruz. Keşke burada bulunup sizlerle tanışabilselerdi.” dedi.

Haber: Betül Kahraman–Burak Cenan

ulusalkanal.com.tr

Dünya Makedon Kongresi Başkanı Todor Petrov Vatan Partisi’ni ziyaret etti Gündem Rennan hoca artık TGB'li Gündem Ahmet Davutoğlu yeni yargı reformu stratejisini açıkladı Gündem Akademisyenlerden Avrupa Parlamentosu kararına tepki Gündem