“Ergenekon’dan Balyoz’a Asrın İftirası“

Beş yılı aşkın süredir tutuklu bulunan Hava Kurmay Albay Cengiz Köylü'nün kitabı Ergenekon’dan Balyoz’a Asrın İftirası Kaynak Yayınları'ndan çıktı.

Abone ol

Cengiz Köylü, “Bu kirli oyunda 'Zoraki Terörist' rolü verilen yüzlerce kişiden yalnızca biriyim” diyor kitabında ve bu zorlu süreci adım adım okuyucuyla paylaşıyor.

Tutuklandığı 10 Ocak 2009 tarihinden Balyoz davasında Yargıtay kararının açıklandığı 9 Ekim 2013 tarihine kadar geçen süreci, Ergenekon ve Balyoz davalarındaki “kurgulama” ve “haksız yargılama” safhalarını resmi belgelerle ve tüm ayrıntılarıyla deşifre ediyor. Kitapla ilgili önemli notlar da şöyle:

* Ergenekon davasının kilit isimlerinden olan ve basında sıkça yer almış olan yazar, Ergenekon’dan tahliye edilirken Balyoz davasından 18 yıl hapis cezasına çarptırılmıştır.

* MİT’in, yalan ve iftiraları nasıl gerçek birer bilgi notuna dönüştürdüğü, kitabın belgeler bölümünde resmi belge ve kanıtlarla yer almaktadır.

* Kitapta, anlatılan konuları destekleyen birçok resmi belge ve kanıt yer almaktadır.

* Cemaat’in TSK içindeki “ABİ” yapılanması “gerçek” isimler ve olaylar üzerinden açığa çıkarılmaktadır.

Ülkeyi İftira Atölyesine Dönüştüren Bir Cadı Avı

MİT’in hazırladığı bir bilgi notundan kurgulanan “zekâ ürünü” bir komplo, hemen ardından ülkeyi iftira atölyesine dönüştüren bir cadı avı, kıblelerin değişerek yüzlerin gizli karargâhlara çevrildiği, itirafçılardan oluşan gizli tanıkların başrolde yer aldığı bir senaryo anlatılıyor kitapta. Ve daha fazlası;

* Bu komploların iftira çetesi ve onun üniformalı üyeleri tarafından nasıl kurgulandığı,

* Her iki davadaki MİT, TSK ve Cumhuriyet Savcılığı ihmalleri,

* Cemaat’in yetiştirdiği ve TSK içindeki fişleme çetesinde aktif rol alan “ABİ”lerin suç dosyası.

Cengiz Köylü'nün, "Ergenekon'dan Balyoz'a Asrın İtirafı" kitabını satın almak için görsele tıklayın;

ulusalkanal.com.tr

AB'nin HSYK kaygısı Gündem AKP'de istifalar devam ediyor Gündem Motorine rekor zam! Gündem Erdoğan, Cemaat ve TÜSİAD'ı hedef aldı Gündem