İstanbul'da tabura silahlı saldırı

İstanbul Maltepe Cezaevi Kampüsü hareketli bir güne tanık oldu. Sabah saatlerinde cezaevi girişinde bir araçtan havaya ateş açıldı, öğleden sonra ise cezaevinin yanındaki otluk alanda yangın çıktı.

Abone ol

İstanbul Maltepe Cezaevi girişinde silahlar patladı.

Yapılan incelemede Maltepe Ceza ve İnfaz Kurumları Kampüsü önünde bir araçtan havaya ateş açıldığı belirlendi. Ölen yada yaralananın olmadığı olayda görgü tanıkları gri renkli bir araçtan 4 el ateş edildiğini aktardı.

Cezaevi Koruma Taburu yakınındaki olayın ardından bölgede geniş güvenlik önlemi alındı. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparak boş kovanları topladı.

Maltepe Yakacık Caddesi üzerindeki olayın ardından kayıplara karışan şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Sabah saatlerinde gerçekleşen silahlı olayın nedeni henüz çözülememişken öğleden sonra da cezaevi çevresinde yangın çıktı. Maltepe Açık Ceza İnfaz Kurumu'na 500 metre mesafedeki otluk alandaki yangın Orman İşletme ekipleri yangın söndürme helikopteriyle müdahale etti.

Söndürme çalışmaları devam ederken yangının çıktığı otluk alanda bal arısı kovanları bulundu. Aynı gün içerisinde cezaevinin önünde havaya ateş edilmesi ve cezaevi bitişindeki otluk alanda yangın çıkması dikkat çekti.

ulusalkanal.com.tr

CHP, AKP ile koalisyon için şart koşuyordu! 5'e düşürüldü Gündem Putin onayladı: İmha edilmeye başlanacak! Gündem Şırnak'ta askere hain saldırı: 3 şehit Gündem Davutoğlu'ndan Demirtaş'a gladyo yanıtı: Asıl sizler terör... Gündem