Erdoğan, Cemaat ve TÜSİAD'ı hedef aldı

Başbakan Erdoğan grup konuşmasının ilk bölümünü Suriye'deki gelişmelere ayırdı. Erdoğan Suriye'ye giden MİT tırlarının dururulmasını eleştirdi. Tırların içinde insani yardım olduğunu iddia etti. Başbakan cemaat ve TÜSİAD'a "hain" dedi. MHP'ye yapılan saldırıdan üzüntü duyduğunu söyledi.

Abone ol

BaşbakanErdoğan Grup toplantısında MİT tırlarıının durdurulmasını eleştirdi. Cemaati hedef aldı. Erdoğan TÜSİAD ve Cemaati hain olmakla suçladı.

Erdoğan "Dünyanın hiç bir yerinde Kendi ülkesini dışarıda kötüleyen bir bir işveren örgütü bulamazsınız. Dünyanın her yerinde bunun adı ihanettir. Yabancı sermaye Türkiye'ye gelmeye devam ediyor. TÜSİAD gibi kuruluşlar kendi ülkelerine yabancı kalmaya devam edecekler." dedi. Başbakan Maliye'nin büyük yaptığı denetimlerle ilgili de konuştu. "ülkeni yurtdışına şikayet etme. yamuk yumuk varsa orda da hesabını sorarız." diye konuştu.

Erdoğan cemaatle ilgili de sert sözler söyledi. Erdoğan cemaatin üst yönetimi farklı yollara saptı dedi, örgütün Türkiye düşmanlarına hizmet ettiğini söyledi.

ulusalkanal.com.tr

Görevden almalar devam ediyor Gündem Enflasyon yukarı çıktı Gündem O müdür de görevden alındı Gündem MHP Lideri Esenyurt saldırısının amacını açıkladı Gündem