Genelkurmay'dan çok sert açıklama: İnsanlıktan nasibini almamış caniler...

Abone ol

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Silopi ilçesinde bölücü terör örgütü üyelerinin silahlı saldırısıyla şehit olan korucuya Allah'tan rahmet, yaralanan diğer korucuya acil şifa diledi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada şunlar ifade edildi:

"Şırnak ili Silopi ilçesinde 21 Eylül 2015 tarihinde Bölücü Terör Örgütü mensuplarının silahlı saldırısı sonucu bir Kahraman Korucumuz şehit olmuş, bir Kahraman Korucumuz hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmış; derhal Şırnak Asker Hastanesine sevk edilerek tedavisine başlanmıştır.

İnsanlıktan nasibini almamış caniler tarafından adice, kalleşçe, alçakça gerçekleştirilen ve bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza, tüm Kahraman Korucu camiasına ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan Kahraman Korucumuza acil şifalar temenni ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

ulusalkanal.com.tr

Kurban bayramı için önemli uyarı! 27'si çoktan bitti Gündem HDP'li bakan tehdit etti: HDP barajı geçmezse Türkiye bölünür Gündem AKP'yi iktidarda tutma partisi Gündem Merkez Bankası'ndan faiz kararı Gündem