Sahilde vahşet! Genç kız boğazından ve kalbinden bıçaklandı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde 17 yaşındaki E. I. gündüz vakti 2 kişinin saldırısına uğradı. Boğazına ve kalbine bıçak darbesi alan genç kız çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. 3 kez kalbı duran E. I'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Abone ol

Mersin'deki Özgecan katliamın ardından yeni bir vahşet Balıkesir'de yaşandı.

Olay Burhaniye ilçesi Ören Sahili'nde yaşandı. 17 yaşındaki E.I saat 10.30 sıralarında bir arkadaşıyla kahvaltı yaptı. Ardından 2 kişinin saldırısına uğradı.

Uzun süre direnen E.I boğazına ve kalbine bıçak, başına da sopa darbesi aldı. Diğer arkadaşı ise saldırıdan kaçarak kurtuldu.

Çevredekilerin yardımıyla Edremit Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç kızın kalbi ameliyatta 3 kez durdu. İlk müdahalenin ardından yoğun bakıma alınan genç kızın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgi polis ekiplerinin araştırması sürerken saldırı anında E.I'nin yanında olan arkadaşı T.G.'nin ifadesine başvuruldu, telefon kayıtları incelemeye alındı.

2 saldırgan aranıyor. Olay kör noktada yaşandığı için henüz ele geçen bir görüntü bulunmuyor.

ulusalkanal.com.tr

Kayalara gizlenmiş mühimmat! Yurt Meteoroloji'den İstanbullulara kritik uyarı! Akşam saatlerine dikkat Yurt Bu da oldu! Hırsız kapıyı çaldı! Yurt Halk otobüsü köprüden uçtu! Yurt