"Kürdistan" için Erbil mesaisi: İngiliz diplomatlar, Barzani ile harita üzerinde çalışıyor

İngiltere Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkililerin, Mesud Barzani ile bir harita üzerinde çalışırken fotoğrafları ortaya çıktı. Kerkük'te kürdistan flamasının dalgalandırıldığı dönemde İngilizlerin Erbil’i ziyaret etmesi ve bu fotoğrafın basına yansıması dikkat çekti.

Abone ol

Sandalyede oturan takım elbiseli kişi İngiltere Dışişleri Bakanlığı’nın Ortadoğu ve Afrika’dan Sorumlu Müsteşarı Tobias Martin Ellwood. Hemen yanındaki Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani. Ayakta duranlar da İngiltere ve Erbil yönetiminin diplomatları. Barzani ile görüşen üst düzey İngiliz diplomatların masa başında harita üzerinde çalışırken pozları ortaya çıktı.

Milli Gazete'nin haberine göre İngiltere Dışişleri Bakanlığı’ndan üst düzey yetkililer Irak'ın kuzeyinde Mesud Barzani ile "özel" bir görüşme yaptı.

O görüşmeden bir kare fotoğraf basına yansıdı.

Erbil’de yapılan görüşmede masa üzerinde bir harita görülüyor. Barzani, İngiliz bakanı ve diplomatlarla birlikte harita üzerinde çalışıyor.

Erbil'in Kerkük'te Kürdistan flaması dalgalandırdığı bir dönemde İngilizlerin bu kadar büyük bir diplomat heyet ile Erbil’e çıkarma yapması dikkat çekti.

ulusalkanal.com.tr

''Nükleer olmayan en büyük bomba'' Rusya'ya ait Dünya Rusya'nın Pyongyang Büyükelçisi'nden dikkat çeken açıklama Dünya Askeri törende yeni kıtalararası füzeler gösterildi Dünya İsrail hapishanelerindeki Filistinlilere destek koşusu Dünya