Batman'da hendek kazamayan örgüt gençlik merkezine saldırdı

Bölücü Terör Örgütü Pkk, hendek kazıp ve barikat kuramadığı Batman'da öğrencileri hedef aldı. Teröristler Başevler Mahallesi'ndeki gençlik merkezine ses bombalarıyla saldırdı. İçeride ders çalışan öğrenciler büyük korku ve panik yaşadı. Terörsitlerin yakalanması için geniş kapsamlı soruşturma başlatıldı.

Abone ol

PKK'nın hendek ve barikat planı Batman'da tutmadı, halk çağrılara yanıt vermedi. Esnaf kepenk kapatmadı. Bölücü terör örgütü hain ilan ettiği kentte öğrencilerin ders çalıştığı gençlik merkezine saldırdı.

Olay, saat 20.30 sıralarında Başevler Mahallesi’nde yaşandı. Terörstler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı gençlik merkezine 3 adet ses bombası attı.

Bombalar büyük bir gürültü ile patladı. İçeride ders çalışan öğrenciler korku ve panik yaşadı. Sağa sola kaçışan öğrenciler, gençlik merkezinden evlerine gönderildi.

Olayın ardından bölgeye zırhlı araçlarla çok sayıda özel harekat polisi sevk edildi. Bombaların atıldığı alanda incelemelerde bulunan polis, kaçan teröristlerin yakalanması için çok yönlü çalışma başlattı.

PKK'lı yöneticiler, örgütün hendek kazıp barikat kurmasına izin vermeyen Batman halkını 'hain' ilan etmişti.

ulusalkanal.com.tr

Sur'da bir asker şehit Gündem Uçak krizi turizmi vurdu Gündem Artvin halkı doğanın katledilmesine karşı direniyor Gündem Laiklik karşıtı eylemleri önlemek için 41 örgüt bir araya geldi Gündem