İstanbul'da Abdullah Buhari'ye suikast

İstanbul Zeytinburnu'nda Özbek asıllı Abdullah Buhari , din dersi verdiği derneğin önünde silahla vurularak öldürüldü. Çevresinde Özbek Hoca olarak tanınan Buhari'nin bir süredir tehdit edildiği belirtildi.

Abone ol

İstanbul Zeytinburnu'nda Özbek asıllı Abdullah Buhari, din dersi verdiği derneğin önünde silahla vurularak öldürüldü. Çevresinde Özbek Hoca olarak tanınan Buhari'nin bir süredir tehdit edildiği belirtildi.

İstanbul'da ilginç bir cinayet olayı yaşandı. Zeytinburnun'nda oturan Özbek asıllı Abdullah Buhari, ders vermek için gittiği dernek binası önünde sırtından vurularak öldürüldü.

Olay, dün sabah saat 10:00 sıralarında, Zeytinburnu'nda bulunan İhsan İlmi Hizmetler ve Yardımlaşma Derneği'nin önünde meydana geldi. Çevresinde "Özbek Hoca" olarak bilinen Abdullah Buhari, derneğin önüne geldiği sırada kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Görgü tanıklarının ifadesine göre tek olduğu söylenen saldırgan, Buhari'nin sırtına ateş ettikten sonra olay yerinden hızla uzaklaştı.

Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Buhari, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Özbek hocanın dernekteki öğrencileri, Buhari'nin bir süredir tehdit edildiğini söyledi.

Cinayet ile ilgili emniyetin soruşturma başlattı.

ulusalkanal.com.tr

Hekimlerden iş bırakma uyarısı Gündem ''Hükümet ülkeyi bölüyor" Gündem İşte AB heyetinin amacı Gündem 560 yıllık satış! Gündem