300 komando Fırat Kalkanı'na katılacak

Fırat Kalkanı Harekâtı'nda El Bab-Menbiç karayolunda kontrol sağlandı. TSK destekli ÖSO kuvvetleri Zarzur bölgesi ve El Bab-Menbiç karayolunda kontrolü büyük ölçüde ele geçirdi. Türk jetleri de IŞİD'e hava harekatı düzenledi. Denizli'deki 11. Komando Tugay Komutanlığı'ndan 300 komando da havayoluyla bölgeye sevk edildi

Abone ol

Fırat Kalkanı Harekâtı'nda kritik bir bölge daha kontrol altına alındı. TSK destekli ÖSO kuvvetleri, Zarzur bölgesinde ve El Bab-Menbiç karayolunda kontrolü büyük ölçüde sağladı.

Türk jetleri bölgeye hava harekatı yaptı. IŞİD'e ait 3 bina, barın ve karargah olarak kullanılan 4 hedef ve 3 kontrol noktası imha edildi.

Harekata ilişkin yapılan açıklamada, ÖSO’nun etkisini azaltmak için IŞİD'in El-Bab ve çevresindeki silahlı terörist unsurlarını hastane, kamu binası ve bitişiğindeki yerlere gizlediği ifade edildi.

Denizli'deki 11. Komando Tugay Komutanlığı'ndan 300 komando da havayoluyla bölgeye sevk edildi.

Çamlık’ta bulunan 11. Komando Tugay Komutanlığı’ndan 300 komando otobüslerle ilk olarak Çardak Askeri Havaalanı’na götürüldü. Komandolar, havaalanından askeri uçaklarla sınır bölgesine sevk edildi.

ulusalkanal.com.tr

İstanbul'da diyaliz hastasına kâbus yaşattılar Gündem Oğluna attığı terlik 'silah' sayılan anneye beraat Gündem AKP bugün yeni anayasa teklifini Meclis Başkanlığı'na sunacak Gündem İstanbul Bakırköy'de 24 saatlik su kesintisi yaşanacak Gündem