"Hep birlikte sonuç alana kadar mücadeledeyiz" (EYT'de son durum gelişmeleri haberleri)

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT SYDD) Başkanı Gönül Boran Özüpak, sosyal medyadan davalarında haklı olduklarını belirterek sonuç alana kadar mücadelede olacaklarını belirtti. Özüpak, “Haklı davamızda, durmayacağız, yılmayacağız” ifadelerini kullandı

Abone ol

Emeklilikte Yaşa TakılanlarEYT'lilerin büyük Ankara buluşmasının yankıları sürüyor. 81 ilden EYT'lilerin katıldığı büyük toplantıda önemli açıklamalar yapılmıştı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT SYDD) Başkanı Gönül Boran Özüpak, sosyal medya hesabından mağduriyetlerine dair önemli paylaşımlarda bulundu.

Özüpak şunları belirtti:

“#EmeklilikteYaşaTakılanlar

Haklı davamizda,

Durmayacağız!!

Yılmayacağiz!!

Hep birlikte:sonuna, sonuç alana kadar

Mücadeledeyiz.”

Öte yandan EYT'liler sosyal medyada sık sık seslerini daha gür duyurmak için etiket çalışması yapıyor. En son yapılan çalışmada, '#EytİçinZamanVarken' etiketiyle binlerce mesaj atılmış, EYT'liler taleplerini bir kez daha dile getirmişti.

ulusal.com.tr

Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT'liler sosyal medyada mağduriyetlerine çözüm istedi Gündem TV8 Acun Ilıcalı'nın sunumuyla Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan yarışmaları yeni bölümün önizlemesi fragmanı yayınladı mı izle Gündem Çanakkale Ayvacık depremi sonrası Övgün Ahmet Ercan'dan önemli İstanbul depremi uyarısı ve açıklaması Gündem Prof. Dr. Doğan Perinçek, Çanakkale depremi sonrası ilçe ilçe deprem uyarısında bulundu: 7’lik deprem kapıda Gündem