Vatan Partisi 3 gün önce çağrı yapmıştı

Vatan Patisi Lideri Doğu Perinçek'in birkaç gün önce gündeme getirdiği dayanışma kampanyası hayat buldu. Cumhurbaşkanın açıkladığı "Milli Dayanışma Kampanyası" büyük ses getirdi. Daha önceden bu çağrıyı yapan ve yazılarında işleyen Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek "Milli Dayanışma Milli görevdir" dedi.

Abone ol

Bu çağrının ardından Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, sosyal medyadan mesaj yayınladı. Perinçek, "Vatan partisi görevinin başındadır" dedi.

Perinçek, Erdoğan'ın açıklamaların ardından destek mesajı yayınladı. Mesajında, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ilan ettiği Milli Dayanışma milli görevdir. Vatan Partisi virüs salgınına karşı açıkladığı Kamuculuk Programının 19. Maddesinde bu görevi belirlemiştir ve görevinin başındadır" ifadelerine yer verdi.

Vatan partisi Lideri Doğu Perinçek, bu çağrıyı uzun süredir dile getiriyordu. Perinçek 5 gün önceki yazısında "Vatan Partisi olarak bütün milletimizi kucaklayan bir dayanışma kampanyası başlatıyoruz, Komşusu aç iken tok yatmaktan utanç duyan bir geleneğin evlâtlarıyız" ifadeleriyle kampanya için ilk çağrıyı yapmıştı.

Vatan Partisinin programında da bu kampanya yer alıyor. Bu konu 19. maddede "milli seferberlik" olarak anlatılıyor.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan da Ulusal Kanal'da konuyu değerlendirdi.

Reyhan, batı ülkelerinde yaşanan olumsuzlar üzerinden kampanyanın önemini anlattı.

ulusal.com.tr

İstanbul'da tepki çeken ev partisi! Gözaltına alındılar Gündem İçişleri Bakanlığı: 18 ildeki 39 yerleşim yerinde karantina uygulanıyor Gündem Yargıda yeni salgın tedbirleri alındı Gündem PKK'nın üst düzey yöneticisi Nazife Bilen etkisiz hale getirildi Gündem