Ekrem İmamoğlu, Gül'e ödül veren Chatham House'u ziyaret edecek

Küresel emperyalist merkezler Türk siyasetine müdahale için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu üzerinde çalışıyor. İmamoğlu 14 Kasım'da, daha önce Abdullah Gül'e ödül veren Chatham House'u ziyaret edecek. Küresel sermayenin büyük finans şirketleriyle Londra programı yapan İmamoğlu, aynı çevrelerin fonladığı Uluslararası Siyasi Danışmanlar Derneği'nin 2019 Yılı Demokrasi Madalyası ödülünü aldı.

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atlantik sisteminin sinir merkezlerinden Lonra'da ağırlanıyor. İmamoğlu'nun İngiltere programı küreselleşmeci lobilerin finans, yatırım ve düşünce kuruluşlarını kapsıyor. İşte o kritik adreslerden birisi de geçmişte Abdullah Gül'e ödül veren Kraliyet ailesine bağlı Chatham House adlı kuruluş...

Resmiyette Kraliyet Uluslararası İlişkiler Enstitüsü olarak adlandırılan Chatham House'ın sicili oldukça kabarık. Resmen 1920'de kurulsa da kökleri 1900'lerin başına gidiyor. O zamanki adı "Yuvarlak Masacılar"dı. Orta Doğu’yu ilk parçalayan Sykes-Picot haritalarını çizen ve Sevr’i yapanın bu masa olduğu biliniyor.

Chatham House, küresel masonik örgütlerin başında geliyor. Daha önce bir çok isme bu kurum tarafında ödüller verildi. Bu isimlerden biri de Abdullah Gül. Eski Cumhurbaşkanı Gül, o ödülü boş deftere imza atarak aldığı anlar görüntülere böyle yansımıştı. Ukrayna’daki Soros destekli turuncu darbenin lideri Viktor Yuşçenko, Mozambik’te, iç savaşı batı adına yöneten Joaquim Chissano ödülü alanlara örnek. Ekrem İmamoğlu'nun ise bu kurumdan ödül alıp almayacağı merak konusu.

Küresel sermayenin büyük finans şirketleriyle Londra programı yapan İmamoğlu'na, aynı çevrelerin fonladığı dernek tarafından bir de madalya verildi.

Yine aynı küresel emperyalist merkezlerin fonladığı Uluslararası Siyasi Danışmanlar Derneği İmamoğlu'na madalya takdim etti. Madalya, 37 yıllık tarihini boyunca ilk kez bir belediye başkanına layık görüldü.

Her yıl düzenlenen Dünya Konferansında madalya dağıtan dernek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da 2017 yılındaki "Adalet Yürüyüşü" nedeniyle aynı madalyayı vermişti. Kılıçdaroğlu o yürüyüşte tüm dünyaya PKK'nın siyasi kolu HDP'li isimlerle poz vermişti.

İmamoğlu, 14 Kasım Perşembe günü, Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın'ı ziyaret edecek. Ardından, İmamoğlu, Chatham House ile bir toplantı gerçekleştirip, Enstitü Başkan Yardımcısı Sir Simon Fraser ile görüşecek. Sonraki durağı Londra Büyükşehir Belediyesi olan İmamoğlu, Başkan Sadiq Khan'ı makamında ziyaret edecek.

Ekrem İmamoğlu, 13-15 Kasım tarihleri arasında İngiltere'nin başkenti Londra’da olacak. Londra'da çok sayıda ikili temas da gerçekleştirecek olan İBB Başkanı İmamoğlu, cuma günü ‘Yuvarlak Masa Kahvaltılı Çalışma Toplantısı' çerçevesinde, çeşitli finansal ve yatırım kurumlarının yöneticileri ile aynı masa etrafında buluşacak. İmamoğlu, bu buluşmada finans ve yatırım dünyasının temsilcileriyle ikili görüşmeler de gerçekleştirecek.

ulusal.com.tr

Çocuk yaşta YPG/PKK'ya katılan iki terörist ikna sonucu teslim oldu Gündem İçişleri Bakanlığı açıkladı! Büyük operasyon başladı Gündem AK Parti'de kongre maratonu başlıyor Gündem Erdoğan - Trump görüşmesi öncesi Esper'den açıklama Gündem