Beşiktaş JK "111. Kuruluş Yıldönümü"nü Kutladı

19.03.2014, İstanbul - Türkiye’nin ilk spor kulübü Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 111. kuruluş yıldönümünü, yapımı tüm hızıyla devam eden Vodafone Arena inşaat sahasında gerçekleştirdiği törenle kutladı.

Abone ol

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Yönetim Kurulu üyeleri, Divan Kurulu, Denetleme, Sicil ve Disiplin Kurulu Başkanları ve Üyeleri, A Futbol Takımı, Basketbol Takımı Amatör Şube sporcularının katılımlarıyla gerçekleşen törende, 111. kuruluş yıldönümü şerefine özel hazırlanan 111. yıl pastası kesildi.

Törende konuşma yapan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman; " Bugün kulübümüz, çalışanlarımız, sporcularımız ve taraftarımızla, kuruluşumuzun 111. yılını kutluyoruz. 111 yıldır ezeli rekabet ve ebedi dostluk çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz tüm sportif çalışmalarımızla, hafızalardan silinmeyecek bir tarih oluşturduk. Türk spor tarihine damgasını vuran kulübümüzün, yeni stadında da, nice başarılara ve unutulmaz deneyimlere imza atacağına inanıyorum. Türkiye'nin ilk akıllı stadyumu olacak olan Vodafone Arena'nın inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor ve hedefimiz 30 Ağustos'ta stadı bitirmek. Çok amaçlı şehir kompleksi olarak inşa edilen Vodafone Arena, bir futbol stadyumu olmanın yanında konserler, moda gösterileri, sanatsal ve kültürel etkinlikler, ev sahipliği yaparak, İstanbulluların buluşma noktası olacak. Siyah-Beyaz renklere gönül veren ve Beşiktaş'ımızın bugünlere gelmesinde emek veren tüm Beşiktaşlıların 111. yılını kutluyorum." dedi.

ulusalkanal.com.tr

"Böyle bir madde yok" Spor Beşiktaş'ta kalmak istiyor! Spor Lise şartı kalktı! Spor Taraftarlardan anlamlı yürüyüş Spor