İş kazalarında 2 işçi hayatını kaybetti

Gaziantep ve Manisa'da yaşanan iş kazalarında 2 işçi hayatını kaybetti. İzmir'de de bir inşaatta asma tavanın çöktü, 7 işçi yaralandı.

Abone ol

Mardin'den Gaziantep'e iş aramak için gitti, inşaaatta çalışmaya başladı. Veysel Teymur'un bulduğu iş canına mal oldu. 25 yaşındaki genç işçi inşaatta hayatını kaybetti.

Kentsel Dönüşüm kapsamında inşa edilen 7 katlı bir binanın zemin katında beton döküldüğü sırada çelik profiller yıkıldı. Veysel Temur, çelik profillerin altında kalarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir üzücü haber de Manisa'dan geldi. Demirci ilçesinde İsmail Sarıtaş isimli işçi 3'üncü katta sıva yaparken dengesini kaybederek düştü. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesine rağmen İsmail Sarıtaş kurtarılamadı.

İzmir'de de iş kazası yaşandı. Kemalpaşa İlçesi'ndeki bir fabrikada onarım çalışması yapan 7 işçi, asma tavanın çökmesiyle yaralandı. Çevredeki hastanelere kaldırılan yaralı işçilerin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

ulusalkanal.com.tr

Yönetmene önce ödül verdiler sonra dövdüler! Yurt Lapseki'de orman yangını Yurt Televizyon yüzünden oğlunu bıçakladı Yurt 'Sen kimsin'e 7 bin 80 lira ceza Yurt