Cumhuriyet Kadınları Türksüz anayasa girişimine “hayır” dedi

Türk Milleti, bölücü ve gerici anayasa girişimine her geçen gün daha bir gür sesle “hayır” diyor... Cumhuriyet Kadınları, İstanbul’da düzenledikleri “Türksüz, Atatürksüz, Bölücü, Gerici Anayasaya Hayır” panelinde bir araya geldi... Konuşmalarda "Bu anayasa girişimine geçit verilmeyeceği” vurgulandı.

Abone ol

Cumhuriyet Kadınları bölücü ve gerici anayasaya karşı İstanbul’dan ses verdi.

Maltepe’deki Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde “Türksüz, Atatürksüz, Bölücü – Gerici Anayasaya Hayır” paneli düzenlendi.

24’üncü Dönem Milletvekili Birgül Ayman Güler “yeni anayasa“ adı verilen sürecin PKK ile yürütülen müzakarelerin şartı olduğunu vurguladı.

İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Profesör Doktor Serap Keskin Kiziroğlu konuşmasında yeni anayasa sürecinin hukuki sorumluluklarını aktardı. Profesör Kiziroğlu “anayasal düzeni ortadan kaldırma ve değiştirme” teşebbüsünün bile suç olduğunu hatırlattı.

CKD Genel Başkan Yardımcısı Pınar Gül de “varlıklarını cumhuriyete borçlu olan cumhuriyet kadınları, cumhuriyetin yıkılmasına müsaade etmeyecek” ifadelerini kullandı.

Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Vatan Partisi yöneticilerinin de katıldığı panelde “bölücü ve gerici anayasaya geçit yok” mesajı verildi.

Haber: Özer Sürmeli

Kamera: Bülent Ünal

ulusalkanal.com.tr

Doğu Perinçek: Bölücü anayasa PKK'yı hendekten kurtarma girişimidir Gündem Doğu Perinçek: Bölücü anayasa PKK'yı hendekten kurtarma girişimidir Gündem THY, 15 Nisan'a kadar o noktaya uçmayacak Gündem Eroğlu: 'Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyorum' Gündem