Sokağa çıkma yasağı uzayacak mı? Restoran ve kafeler ne zaman açılacak?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında 28 Mayıs'ta yapılacak kabine toplantısında hepimizi ilgilendiren kritik kararlar alınacak. Toplantıda hafta sonu sokağa çıkma yasağının sürdürülüp sürdürülmeyeceği değerlendirilecek. Restoran ve kafelerin açılış takvimi masaya yatırılacak.

Abone ol

Normalleşme süreci ele alınacak. Sokağa çıkma yasağı değerlendirilecek.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında 28 Mayıs Perşembe günü kabine toplanacak. Toplantıda, Türkiye genelinde uygulanan normalleşme adımları görüşülecek.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağının sürdürülüp sürdürülmeyeceği masaya yatırılacak. Restoran ve kafelerin açılış takvimi gündemde olacak. Toplantıda seyahat yasakları değerlendirilecek, yasağın bazı illerde kaldırılması ele alınacak. 65 yaş üstü ile 20 yaş altı vatandaşlara uygulanacak kısıtlamalar da gözden geçirilecek.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 buçuk aydır çalışmalarını yürüttüğü İstanbul’dan Ankara’ya dönmeye hazırlanıyor. Erdoğan’ın haziranın ilk haftasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne döneceği tahmin ediliyor.

Erdoğan’ın dönüşünün ardından kabine toplantılarının da yüz yüze yapılması planlanıyor. Bu kapsamda Beştepe'de Kovid-19 ile mücadele kapsamında tedbirlerin artırılacağı da ifade ediliyor.

ulusal.com.tr

27 Mayıs İhtilali'nde 60 yıl geride kaldı Gündem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Özgürlüğün istediği özveriyi gösterelim Gündem Doğu Perinçek'ten Çin'in toprak bütünlüğüne destek Gündem 3 Haziran'dan sonra 'yeni normal' Gündem