İYİ Parti imza sürecini noktaladı

İYİ Parti, yüzbin imza toplama sürecini tamamladı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Meral Akşener için 234 bin imza toplandığını ve imza sürecinin partileri için noktalandığını duyurdu.

Abone ol

İYİ parti imza sürecini noktaladı. Açıklamayı İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın yaptı.

Aydın yazılı açıklamasında "Genel Başkanımız Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için gerekli olan yüz bin imza, 4 Mayıs 2018 tarihinde ilk 6 saatte milletimizin olağanüstü teveccühü ile tamamlanmıştır. An itibariyle 234 bin imza toplanmıştır." dedi.

" Amaca ulaşılmıştır." diyen Aydın, parti teşkilâtlarında seçim kurullarındaki çalışmaları sonlandırmalarını istedi.

Koray Aydın yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

“Genel Başkanımız Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için gerekli olan yüz bin imza, 4 Mayıs 2018 tarihinde ilk altı saatte milletimizin olağanüstü teveccühü ile tamamlanmıştır. An itibariyle 234 bin imza toplanmıştır. İmza vererek İyilik Hareketi’ne gönül veren tüm seçmenlerimize ve onlara coşkuyla eşlik eden bütün teşkilatlarımıza teşekkür ederiz. Amaca ulaşılmıştır. Bu aşamadan sonra teşkilâtlarımızdan artık imza sürecini noktalamalarını ve aynı heyecanla 24 Haziran büyük seçim zaferi için seferber olmalarını rica ediyoruz. 25 Haziran’da doğacak büyük İYİ’lik güneşi Türk milletine şimdiden kutlu olsun.”

ulusal.com.tr

Bağcılar'da rögarlar tıkandı iş yerlerini su bastı Gündem Çanakkale Boğazı, sis nedeniyle transit gemi geçişlerine kapatıldı Gündem Mete Yarar: Ülkedeki alarm durumu devam ediyor' Gündem Eski Bakan Cevat Ayhan hayatını kaybetti Gündem