Büyükelçi atamaları yapıldı

Bakanlar Kurulu'nca kararlaştırılan Büyükelçi atamaları gerçekleştirildi. Yeni atamalar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. Bir çok Büyükelçiliğe yeni atamalar yapılırken 7 Büyükelçi de görev yerinden merkeze çekildi.

Abone ol

Bakanlar Kurulu tarafından kararlaştırılan yeni Büyükelçi atamaları gerçekleştirildi. Atamalar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Bir çok Büyükelçilik görevine yeni atamalar yapılırken 7 büyükelçi ise görev yerinden merkeze çekildi.

Yapılan atamalar ile birlikte Müsteşar Yardımcısı Ömer Önhon İspanya Büyükelçiliği'ne, Diyanet İşleri Başkanlığı Dış İlişkiler Müdürü Mehmet Paçacı Vatikan Büyükelçiliği'ne, Rusya Büyükelçisi Aydın Adnan Sezgin İtalya Büyükelçiliği'ne getirildi.

İran Büyükelçisi Ümit Yardım Rusya Büyükelçiliği'ne, Romanya Büyükelçisi Ömür Şölendil Makedonya Büyükelçiliği'ne, Dış Politika Danışma Kurulu Üyesi ve Elçi Osman Koray Ertaş Romanya Büyükelçiliği'ne atandı.

Büyükelçi ve Genel Müdür Hayri Hayret Yalav Letonya Büyükelçiliği'ne, Nilgün Erdem Arı Senegal Büyükelçiliği'ne , İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı Ali Fındık ise Kosta Rika Büyükelçisi olarak atandı.

Burkina Faso Büyükelçisi Hüsnü Murat Ülkü, Gana Büyükelçisi Şentürk Uzun, Senegal Büyükelçisi Zeynep Sibel Algan, Letonya Büyükelçisi Şerife Serap Özcoşkun, Makedonya Büyükelçisi Halil Gürol Sökmensüer, Vatikan büyükelçisi Kenan Gürsoy, Meksika büyükelçisi Ali Ahmet Acet merkeze çekilen isimler oldu.

ulusalkanal.com.tr

İşte Tayyip'in Gül'e karşı çıkma nedeni Gündem Genel Başkanın adı sır gibi saklanacak Gündem Süleyman Seba'nın ismi stada verilebilir Gündem Kanser tedavisinde devrim! Gündem