Meteoroloji 13 ili uyardı (hava durumu)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun büyük bölümü için sağanak yağış uyarısı yaptı. Yağışların öğle saatlerinden itibaren etkili olacağı belirtildi.

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yurdun farklı bölgelerindeki 13 il için sağanak yağış uyarısı geldi.

Yapılan son tahminlere göre öğle saatlerinden itibaren başta İstanbul ve Ankara olmak üzere yurdun büyük bir bölümünün sağanak yağış etkisi altına gireceği belirtildi.

Gelen son radar görüntülerine göre yağışlar İstanbul'a öğleden sonra şehrin doğusundan giriş yapacak ve tüm bölgeyi etkisi altına alacak. İstanbul'da gün boyu aralıklarla sağanak yağış görülecek.

Günlerdir yağmur ve selle boğuşan Ankara için de yeni bir uyarı geldi. Gök gürültülü sağanak yağışın kent genelinde etkili olması bekleniyor.

İstanbul ve Ankara dışında yağışların Uşak, Afyonkarahisar, Denizli, Sivas, Bingöl, Muş, Ordu çevreleri ve Artvin'in kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli, Giresun, Trabzon ve Rize çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli olacağı tahmin ediliyor.

ulusal.com.tr

Çanakkale'de deprem (son depremler) Gündem Belçika'da silahlı saldırı: 2 polis hayatını kaybetti Gündem Doğu Perinçek: Bahçeli yolsuzluk suçlularını af ile kurtarmak peşinde Gündem CHP'den 'Özerklik Şartı' hamlesi Gündem