Olanlar Oldu filminin konusu nedir? Filmin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Olanlar Oldu bu akşam saat kaçta hangi kanalda ekranlara gelecek?

Bu akşam saat 20.15'te Kanal D ekranlarına gelecek olan Olanlar Oldu filminin konusu nedir? Olanlar Oldu oyuncu kadrosu...

Abone ol

Zafer ve annesi Döndü hanım, Ege’nin bir kıyı kasabasında birlikte yaşamaktadır. Yaşı geçmekte olan oğlunun kasabanın güzeli Mehtap’tan ayrılmış olmasına ve hala evlenmemiş olmasına üzülen Döndü, bu gidişata son vermek için harekete geçer. Bu esnada mütevazı teknesinin sorunlarıyla boğuşan Zafer’in yaptığı mavi turda olanlar olur!

Ata Demirer’in senaryosunu yazdığı ve başrolünü oynadığı eğlenceli filmin oyuncu kadrosunda Tuvana Türkay, Salih Kalyon, Ülkü Duru da var. Yönetmen koltuğundaysa Eyyvah Eyvah filmlerinin de yönetmeni olan Hakan Algül oturuyor.

Filmin oyuncu kadrosunda; Ata Demirer, Tuvana Türkay, Ülkü Duru, Salih Kalyon, Renan Bilek, Seda Güven, Toprak Sergen, Ali Yoğurtçuoğlu, Bedir Bedir, Gümeç Alpay, Bige Önal, Murat Okay, Tuna Kırlı, Efe Akercan, Esat Polat Güler ve Derya Alabora yer alıyor.

OLANLAR OLDU FRAGMANI

ulusal.com.tr

Bugün Kanal 7 yayın akışında ne var? 1 Haziran Pazartesi 2020 Kanal7 yayın akışı... Bu akşam Aşk Bir Rüya saat kaçta? Medya Bu akşam TV8 yayın akışında ne var? 1 Haziran Pazartesi 2020 TV 8 yayın akışı... Survivor Ödül Oyunu saat kaçta? Medya FOX yayın akışı... 1 Haziran Pazartesi 2020 FOX ekranlarında ne olacak? Mirasyedi ve Eski Sevgili saat kaçta? Medya Star yayın akışında bugün ne var? 1 Haziran Pazartesi 2020 Star'da bugün hangi film ve diziler yayınlanacak? Öldürme Arzusu filmi kaçta yayınlanacak? Medya