Elazığ'daki deprem bölgesinde hırsızlık: 6 tutuklama

Elazığ depreminde ağır hasar gören 2 evde ve inşa halindeki bir binada hırsızlık yaptıkları iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı. Kişiler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Abone ol

Elazığ'da depremde ağır hasar gören 2 ev ve inşa halindeki bir binadan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı.

Elazığ İl Emniyet ekipleri, ağır hasar alması nedeniyle boşaltılan 2 ev ile inşaat süreci devam eden bir binadan hırsızlık yapıldığının tespit edilmesi üzerine çalışma başlattı.

Takibe alınan 6 şüpheli, düzenlenen operasyonla suçüstü yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Yapılan aramalarda, zanlıların binalardan söktükleri çeşme, batarya, fıskiye ve su sayacı gibi malzemeler alınarak sahiplerine teslim edildi.

ulusal.com.tr

Elazığ'da eğitim öğretime bir hafta daha ara verildi Yurt Anne ve babasını siyanürle öldüren sanığın cezai ehliyeti olmadığı tespit edildi Yurt Elazığ'da deprem (12 Şubat 2020 Kandilli Rasathanesi- AFAD son depremler) Yurt Son dakika haberleri... Ankara'da okullar tatil mi? Ankara Valisi Vasip Şahin'den tatil haberi geldi mi? (12 Şubat 2020 Çarşamba) Yurt