Diyarbakır annelerinden evlatlarına "teslim ol" çağrısı

Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti ve İçişleri Bakanlığı’nın ailelerle birlikte yürüttüğü çalışmalar, terör örgütünde çözülmeyi hızlandırdı. Bu süreçte birçok örgüt mensubu PKK'dan kaçtı, aileler evlatlarına kavuştu. Acısı henüz dinmeyen aileler de o mutlu günü hasretle bekliyor. Bitlisli Gökkuş ailesi, 5 yıldır yaşanan evlat acısı dinsin istiyor. Aile, “HDP kapatılırsa, terör de biter” mesajı verdi.

Abone ol

Okan Gökkuş, PKK terör örgütünce ailesinden koparıldığında henüz 12 yaşındaydı…

Bitlisli Gökkuş ailesi, 5 yıldır oğulları Okan’ın yolunu gözlüyor.

Anne Vecihe ve baba Ekrem Gökkuş, Okan'ın kendi kazandığı parayla aldığı bayramlıklara sarılarak teselli bulmaya çalışıyor.

Aile 4 ay boyunca, Diyarbakır'da HDP İl Başkanlığı önünde evlat nöbetine katıldı. Baba Ekrem Gökkuş’un rahatsızlığı nedeniyle nöbete Bitlis’teki evlerinde devam ediyorlar.

Gökküş ailesinin 7 çocuğu daha var… Bir oğulları Kıbrıs’ta vatan bekçisi, bir diğeri ise yakın zamanda askere gidecek.

Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti ve İçişleri Bakanlığı’nın ailelerle birlikte yürüttüğü çalışmalar, terör örgütünde çözülme sürecini de başlattı. Bu süreçte birçok genç örgütten kaçtı, aileler evlatlarına kavuştu. Baba Ekrem Gökkuş da oğluna seslendi, teslim ol çağrısı yaptı.

ulusal.com.tr

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Doğu Akdeniz'de sondaj çalışmaları sürecek Gündem Ak Parti'den Dilipak'a suç duyurusu Gündem Yunanistan deniz unsurları özel tekneye ateş açtı: 3 yaralı Gündem Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan kılıç eleştirilerine yanıt Gündem