Erdoğan'dan Bağdadi açıklaması: Terörle mücadelede dönüm noktası

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan IŞİD terör örgütünün elebaşısı Bağdadi’nin öldürülmesi ile ilgili bir mesaj yayımladı. Erdoğan mesajında "Teröre karşı müttefiklerimizle ortak yürüttüğümüz mücadelenin önemli bir dönüm noktası olmuştur. " ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da operasyonu büyük bir başarı olarak tanımladı.

Abone ol

Terör örgütü IŞİD elebaşı Ebubekir el-Bağdadi'nin İdlib'de öldürülmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir mesaj yayımladı.

Cumhurbaşkanı, Bağdadi'nin etkisiz hale getirilmesini bir "dönüm noktası" olarak tanımladı.

"DEAŞ terör örgütü elebaşının etkisiz hale getirilmesi, teröre karşı müttefiklerimizle ortak yürüttüğümüz mücadelenin önemli bir dönüm noktası olmuştur. Türkiye bundan önce olduğu gibi bundan sonra da terörle mücadeleye katkı sunmaya devam edecektir.

Cumhurbaşkanı, teröre karşı kararlı mücadele verildiği takdirde, insanlığın huzura kavuşacağına inandığını söyledi.

Cumhrubaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altın da, IŞİD'in bölgede kalıcı olarak yenilmesine yönelik kritik bir adım atıldığını vurguladı. Altun, "Türkiye, terörizmin bütün biçimleriyle mücadelede müttefiklerinin yanındadır" ifadelerini kullandı.

ulusal.com.tr

Ankara'da IŞİD operasyonu: 20 gözaltı Gündem Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak Gündem İstanbul'da metro seferlerine düzenleme Gündem Meteorolojiden sağanak uyarısı Gündem