AKP Muğla Milletvekili Öztürk CHP'li belediyeyi protesto etti

AKP'li vekil Chp'li belediyenin yapacağı katı atık tesisinde çok sayıda çam ağacının kesileceği gerekçesiyle protesto etti. Bodrum'un Sazköy ve Pınarlıbelen mahallelerinin oraya yapılması planlanan katı atık tesisini protesto eden AKP Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, köylülerle ağaçlara sarılarak tepkilerini dile getirdi.

Abone ol

AKP Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, CHP'li Muğla Belediyesi'nin yapacağı katı atık tesisini çok sayıda çam ağacının kesileceğini gerekçesiyle protesto etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin katı atık depolama tesisi yapacağı Bodrum'un Sazköy ve Pınarlıbelen mahallelerin sakinleri tarafından yapılan eyleme katılan Öztürk'e partililerde destek verdi.

Milletvekili Öztürk ve köylüler yağmur altında ağaçlara sarılarak tepkilerini dile getirdi.

Ağaçların kesileceği, doğa ve çevre kirliliğinin oluşacağını iddia eden yaklaşık 100 kişi, tesisin bu bölgeye yapılmasını istemediklerini belirterek, yağmura rağmen seslerini yetkililere duyurmaya çalıştı.

Eylem sırasında jandarma ekipleri de bölgede önlem aldı.

ulusalkanal.com.tr

Pompaya zam üzerine zam! Gündem Celepoğlu ve Cihangiroğlu hakkındaki iddianame kabul edildi Gündem Celepoğlu ve Cihangiroğlu hakkındaki iddianame kabul edildi Gündem Sınır "Şahin Göz"e emanet Gündem