Binali Yıldırım'dan istifa açıklaması

Meclis Başkanı ve AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, gazete ve televizyonların genel yayın yönetmenleriyle bir araya geldi. İstanbul'da yapılan toplantıya Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Çağdaş Cengiz de katıldı. Yıldırım, yöneltilen istifa sorularına "Meclis Başkanlığı'ndan istifa etmeyeceğim" diye yanıt verdi.

Abone ol

Meclis Başkanı ve AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, medya temsilcileriyle İstanbul Cemile Sultan Korosu'nda bir araya geldi.

Gazete ve televizyonların genel yayın yönetmenleriyle sabah kahvaltısında bir araya gelen Yıldırım ilk olarak İstanbul'un tarihini anlattı.

Aday Binali Yıldırım, İstanbul'da tam zamanlı olarak mesaiye başladıklarını belirtti.Sorulan istifa sorularına da "Meclis Başkanlığı'ndan istifa etmeyeceğim" diye yanıt verdi.

Toplantıya katılan Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Çağdaş Cengiz, Yıldırım'a tartışma konusu olan İstanbul'un yönetim şeklini de sordu.

Ayrıca Yıldırım, "İstanbul'un yeni vizyonu, yeni hizmet dönemini de bir şekilde Endüstri 4.0'a benzer,hazırlıyoruz" dedi. 25 yıldır İstanbul'u yönettiklerini söyleyen Yıldırım sorumluluk mesajı da verdi.

ulusal.com.tr

Naksan Holding yöneticileri hakkında kırmızı bülten çıkarıldı Gündem Muhalefet Amerika diyor başka bir şey demiyor Gündem CHP mi AKP mi Amerikancı? Gündem Yeni nafaka düzenlemesi neleri içeriyor? Gündem