Öğrenciler dikkat! Bugün son gün

KYK yurtlarında kalmak isteyen öğrencilerin gün sonuna kadar işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. Sağlık sorunları nedeni ile üniversite kaydını yaptıramayan adaylar için de bugün son gün. 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi sonucunda kayıt hakkı kazanan öğrenciler, raporları ile birlikte mesai bitimine kadar başvuru yapabilecek.

Abone ol

Üniversiteyi yeni kazanan öğrenciler için Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) başvuraları bugün sona eriyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı kuruma ait yurtlarda barınmak isteyen üniversite öğrencileri içih 11 Ağustos’ta başlayan yurt başvuru süresi, bugün saat 23.59′da son bulacak.

Yurtlarda barınmak isteyen Öğrencilerin “www.kyk.gov.tr” internet sitesinden yurt başvurularını kendilerinden istenilen bilgilerle yapmaları gerekiyor.

ÖSYS KAYITLARINDA SON ŞANS

Sağlık sorunları nedeni ile üniversitelere kayıt yaptıramayan öğrencilere tanınan ek süre de bugün sona eriyor.

Yüksek Öğretim Kurumu, 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi sonucunda üniveristeye kayıt hakkı kazanan ancak sağlık sorunları nedeniyle başvuru yapamayan öğrencilere ek kayıt süresi tanımıştı.

Öğrencilere tanınan süre bugün mesai bitiminde son bulacak. Başvuru yapacak öğrencilerin, sağlık raporlarını kazandıkları üniversiteye iletmeleri gerekiyor.

Mesai bitiminden sonra başvuran adaylar için işlem yapılmayacak.

ulusalkanal.com.tr

250 bin kontenjan boş kaldı Sağlık ÖSYM ek yerleştirme tarihlerini açıkladı Sağlık Üniversiteli zeybekler Sağlık TEOG yerleştirme sonuçları açıklandı | TIKLA / ÖĞREN Sağlık