Teröristler Afrin kuzeyi Şeyh Horuz köyüne zehirli bomba ile saldırdı: 6 ÖSO mensubu yaralı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı devam ederken son dakika haberleri de gelmeye devam ediyor... YPG/PKK teröristleri tarafından Afrin kuzeyi Şeyh Horuz köyüne düzenlenen zehirli bomba saldırısında 6 Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) mensubu yaralandı.

Abone ol

Suriye'nin Afrin bölgesinde, belirlenen terör hedefleri ateş altına alındı.

TSK tarafından hudutlar ile bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak, Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensuplarını etkisiz hale getirmek, bölge halkını terör örgütü üyelerinin baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla 20 Ocak'ta başlatılan Zeytin Dalı Harekatı devam ediyor.

Kilis-Hatay hattının Suriye kesimindeki Darmık Dağı çevresinde tespit edilen terör örgütü PYD/PKK'ya ait hedefler, havadan uçaklar karadan ise fırtına obüsleri ve tanklarla ateş altına alındı.

Bölgeden şiddetli patlama sesleri de duyulurken sınır birliklerine askeri araç, gereç ve personel takviyesi ise sürüyor.

YPG/PKK teröristleri tarafından Afrin kuzeyi Şeyh Horuz köyüne düzenlenen zehirli bomba saldırısında 6 Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) mensubu yaralandı.

Şehit Uzman Çavuş Halis Koca'nın cenazesi, Eskişehir'de defnedildi Gündem Şehit Piyade Uzman Çavuş Enes Sarıaslan'ın cenazesi, Adıyaman'da defnedildi Gündem Şehit Piyade Uzman Çavuş Ege'nin cenazesi, Eskişehir'de defnedildi Gündem Özgecan Aslan mezarı başında anıldı Gündem