Pes artık! Kızının yanına erkek öğrenci oturdu diye çocuğunu okula göndermedi

Antalya'da karma eğitim veren bir ilkokulda yaşanan skandal, "bu kadar da olmaz" dedirtti! Önce bir veli, kız çocuğunun yanına erkek öğrenci oturtulmasından dolayı kızını okuldan aldı. Sorunu çözmeye çalışan milli eğitim ise önce sınıfı ikiye böldü, sonra öğretmeni değiştirdi. Ancak sonuç değişmedi. Aile çocuğu hala okula göndermiyor. Diğer veliler ise öğretmenlerini geri istiyor.

Abone ol

Sonunda bu da oldu. Skandal olay geçen yıl Antalya'da eğitim veren bir ilköğretim okulunda yaşandı.

1.sınıfa giden bir kız çocuğunu velisi okula göndermedi. Nedeni ise, çocuğun yanına öğretmeninin bir erkek öğrenci oturtması!

Görüntüler Antalya'nın Döşemealtı İlçesi Karataş İlkokulu'ndan.

Öğrencilerin sınıfta kız-erkek karışık bir şekilde oturmaları nedeniyle bir veli, 7 yaşındaki kız çocuğunu okula göndermemeye başladı.

Sorun İlçe Eğitim Müdürlüğü'ne kadar ulaştı. Milli Eğitim Müdürlüğü, önce sınıfı ikiye böldü. Ardından çocukları kız-erkek demeden yanyana oturtan sınıf öğretmenini görevden alıp, yerine ücretli öğretmen atadı.

Ancak sonuç değişmedi. Aile çocuğunu hala okula göndermiyor. Diğer veliler ise eski öğretmenlerinin geri gelmesini istiyor.

Bir yıldır süren skandala tepki gösteren veliler, "çocuklarımızın psikoloji bozuluyor" diyor.

Avdan dönerken vuruldu Yurt Portakallar arasında can pazarı Yurt Pompalı tüfekle 5 kişiyi yaralayan saldırgan yakalandı Yurt 5 kilosu 5 liraya hamsiye yoğun ilgi Yurt