Ahmet Davutoğlu en fazla oy aldığı illere teşekkür ziyaretinde bulunacak

Abone ol

1 Kasım seçimlerinin ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun programı belli oldu. Davutoğlu Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın geleneğini sürdürerek AKP'nin en çok oy aldığı Rize, Konya, Bayburt ve Kahramanmaraş’a “teşekkür ziyareti” yapacak. İlk dış ziyaretini de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne düzenleyecek Davutoğlu, yarın Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyelerini toplayacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 1 Kasım seçimlerinin ardından programı netleşti.

Davutoğlu önce Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde yaptığı gibi AKP'nin en fazla oy aldığı illere “teşekkür ziyareti” yapacak.

Bu iller sırasıyla Rize, Konya, Bayburt ve Kahramanmaraş olacak.

Davutoğlu teamülleri işleterek hükümet kurulduktan sonraki ilk yurt dışı ziyaretlerini sırasıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Azerbaycan ve Irak’a düzenleyecek.

AKP Genel Başkanı, partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu ile de seçim sonrası ilk toplantısını 10 Kasım’da yapacak. Davutoğlu, ilerleyen günlerde de il ve belediye başkanları ile milletvekilleriyle toplantılar yapması bekleniyor.

Başbakan, parti teşkilatıyla en geniş katılımlı toplantıları ise Afyonkarahisar kampında yapacak. Organizasyonun 9-11 Aralık arasında düzenlenmesi planlanıyor. Kampa parti kurucularından il başkanlarına kadar geniş bir katılım olması bekleniyor.

ulusalkanal.com.tr

CHP'de "ihraç kavgası" patlak verdi Gündem Abdülhamit'in yaptırdığı Yıldız Sarayı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi olacak Gündem Sıra onlara da geldi: F Tipi örgütle bağlantıları tespit edildi Gündem 50 TL yardım izdihama neden oldu Gündem